Yaşam

Gebze, Alışveriş Şenliği ile şenlenecek

Desteklediği sosyal faaliyetlerle vatandaşların hayatına renk katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir sosyal çalışmaya daha zemin hazırlıyor. 19-23 Temmuz tarihleri ​​arasında Kent Meydanı’nda gerçekleşecek olan Gebze Alışveriş Şenliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Ticaret Odası, Gebze Esnaf Odası ve Gebze Seyyar Pazarcılar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın katılımıyla gerçekleştirilecek. Esnaf.

 

FESTİVAL YARIN BAŞLIYOR

Gebze Alışveriş Şenliği 19 Temmuz Çarşamba günü saat 10:00’da başlayacak ve 23 Temmuz Pazar günü saat 23:00’te sona erecek. Festivalin ikinci gününde (20 Temmuz Perşembe) Mehter Takımı eşliğinde kortej düzenlenecek. Eski Çarşı’dan Kent Meydanı’na kadar devam edecek ve açılış töreni kapsamında konser etkinlikleri yapılacak. Festival her gün saat 10:00’da başlayacak ve 23:00’te sona erecektir.

 

ETKİNLİKLER VE İkramlar ÜCRETSİZ

İkinci günün prestijiyle başlayacak sahne programlarında akrobasi ve illüzyon gösterileri, sıra gecesi, pişmanlık ve yöresel sanatçılar sahne alacak. Festival süresince şişme çocuk oyun setleri, palyaçolar, yüz boyama, yaban arısı gibi etkinlikler çocukları eğlendirecek. Ayrıca bölgede bulunan vatandaşlara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı yapılacak ve balon dağıtımı yapılacak.

 

120 esnaf çadır kuracak

Festival kapsamında ayakkabı, giyim, züccaciye, yemek, takı, ahşap ve telefon aksesuarları gibi sektörlerden esnaf için çadır dükkanları kurulacak. Gebze Alışveriş Şenliği’nde 120 esnaf çadır kurarak eserlerini Gebzelilerin beğenisine sunacak. Sivil Toplum Kuruluşları ile İlgi Daire Başkanlığı yetkilileri, Gebze Sivil Toplum Merkezi’nde festivale katılacak esnaflarla programın detayları hakkında bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu